ANP
Volledig scherm
© ANP

Gebannen van TikTok zoals dochter van Staf Coppens, wat nu? “Computersysteem beslist”

TikTok heeft het account van Nora Coppens, de 11-jarige dochter van Staf Coppens (40) en Monique van der Velden (47), geblokkeerd. Geloof vooral niet dat een medewerker van de video-app persoonlijk de delete-knop heeft ingedrukt. “Het algoritmesysteem bij TikTok staat zeer streng ingesteld”, legt sociale media-expert en vlogger Hannes Coudenys uit. Zijn er stappen die het meisje kan ondernemen om haar virtuele plekje op het platform terug te krijgen? En wat te doen wanneer Facebook of Instagram de sociale netwerkbanden doorknippen?

22 reacties

 • Fanny Konings

  1 maand geleden
  Niet meer dan normaal, ouders zijn niet altijd de beste raadgevers of een ideale vertrouwenspersoon
 • guido van der heyden

  1 maand geleden
  goede zaak nu dat gedoe nog verbannen
 • Jean-Claude Van Meirhaeghe

  1 maand geleden
  Het is geweten dat kinderen niet op fb, tiktok of instagram mogen maar als ouders het toch zo tof vinden moeten ze maar de gevolgen van dragen dat zoon of dochter er af vliegt, er zijn mogelijjheden genoeg om hen beziig te houden met een deftig boek dan leren ze nog iets want in boekeb staat veel weersheid om een leven op te bouwen dan met al die moderne rommel waar je zot vab wordt.
 • Jef Denijs

  1 maand geleden
  Je kan niet voorzichtig genoeg zijn met sociale media, dus terecht dat kinderen er niet op kunnen. Al eens gezien wat je zoal allemaal op vindt op die sociale media !
 • jozeg de boeck

  1 maand geleden
  Gelukkig . Dan heeft ze meer tijd voor de belangrijke dingen des levens.

iHLN