Ga naar de mobiele website
^ Top

Vlaamse Larian Studios haalt twee miljoen dollar op voor game 'Divinity: Original Sin 2'

Larian Studios
De Vlaamse gamesontwikkelaar Larian Studios heeft iets meer dan twee miljoen dollar (1,8 miljoen euro) opgehaald met de Kickstartercampagne voor de game 'Divinity: Original Sin 2'.

Het bedrijf zette de crowdfundingcampagne, die 35 dagen duurde, vooral op om gamers extra's te kunnen bieden. Het bedrijf had het geld voor het spel zelf immers al in kas. Bij die extra's zitten fysieke objecten zoals collector's editions, boeken en truien, maar bijvoorbeeld ook uitgebreide ondersteuning voor mods en bijkomende modi.

RPG
'Divinity: Original Sin II' wordt een turn-based RPG (role-playing game) met een uitgebreid verhaal waarin spelers alleen of samen op pad kunnen gaan. De game ondersteunt coöp in splitscreen en online.

Op het moment werkt Larian alleen aan een Windows-versie met Engelse stemmen en teksten in het Duits, Frans en Russisch. Een release op andere platformen wordt echter niet uitgesloten. De game zou eind 2016 moeten verschijnen.

Eerste game
De ontwikkelaar werkt ook aan een 'Enhanced Edition' van de vorige game, het ongelooflijk succesvolle 'Divinity: Original Sin', die deze maand uitkomt voor de PlayStation 4, Xbox One, Windows, OS X en Linux. Larian introduceert in deze editie ondersteuning voor controllers, lokale coöp in splitscreen, meer gesproken teksten en een aangepast verhaal met een nieuw einde.

Larian Studios
Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug