LIVE. Wie neemt het in de finale van de Belgische League of Legends-competitie op tegen Sector One

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Vanavond neemt Timeout Esports het op tegen RSCA Esports in de strijd om een plek in de finale. Timeout Esports kon eerder niet winnen tegen grote favoriet Sector One, terwijl RSCA Esports de jongens van KVM Esports naar huis wist te sturen. Het belooft alvast een interessante wedstrijd te worden waarvan de uitslag moeilijk te voorspellen is.

Timeout Esports begon sterk aan het seizoen en eindigde uiteindelijk ook met een 7-3 einduitslag in het reguliere seizoen. Hoewel ze in de eerste weken sterke prestaties konden neerzetten, zagen ze er niet altijd even goed uit naar het einde van het seizoen toe. Het mist hen nog een beetje aan een eigen identiteit, iets wat in hun verloren reeks wedstrijden tegen Sector One ook sterk duidelijk werd. Toch herbergt Timeout Esports een hoop ervaring en individueel talent met spelers als Dragflick en Slyv3r.

RSCA Esports is het team van de wisselende prestaties. De kern van het team speelt al jaren samen, wat ook duidelijk te merken is aan de synergie tussen de spelers. Toch hadden ze doorheen het seizoen last met tegenstanders die met een duidelijke strategie aan de wedstrijd begonnen (ze eindigden met een 4-6 einduitslag). Tegen KVM Esports in de tweede play-off wedstrijd leek RSCA Esports herboren, met een stevige prestatie. Vooral nieuwkomer en jungler Findus zag er ijzersterk uit en ze speelden ook met een duidelijke strategie die we niet van hen gewoon zijn. Als ze met die mentaliteit tegen Timeout Esports aantreden, zijn ze zeker niet kansloos.

Wie mag naar de finale van de Belgian League?
Belgian League Wie mag naar de finale van de Belgian League?