Koraalkleurige Nintendo Switch Lite komt op 24 april naar België

De nieuwe kleur Nintendo Switch Lite ligt op 24 april in de Belgische winkels.
Nintendo De nieuwe kleur Nintendo Switch Lite ligt op 24 april in de Belgische winkels.
De Japanse gameontwikkelaar Nintendo voegt een nieuw kleurtje toe aan hun Nintendo Switch Lite gameconsoles. Het toestel bestaat al in het geel, turkoois en grijs, maar vanaf 24 april is er in Europa ook een koraalkleurig model te koop.

De Nintendo Switch Lite is de kleinere en goedkopere versie van de Nintendo Switch die uitkwam in 2017. Het lite-model kan je, in tegenstelling tot het grote broertje, niet aansluiten op de televisie, maar is enkel geschikt als handheld. De Switch Lite heeft een 5,5 inch scherm, wat dus ook iets kleiner is dan de reguliere Nintendo Switch die een 6,2 inch scherm heeft.

Je kan er verder wel gewoon alle Switch-games op spelen. Denk daarbij aan Super Smash Bros., Super Mario, The Legend of Zelda, Mario Kart en binnenkort ook de nieuwe Animal Crossing: New Horizons.

Het toestel ligt vanaf 24 april in de winkelrekken en heeft een prijskaartje van 229,00 euro

Nintendo
NintendoReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.