Fortnite-rivaal ‘Call of Duty: Warzone’ heeft na 24 uur al meer dan zes miljoen spelers

De winnaar in dit spel is de gamer die als laatste overblijft van de 150 spelers waarmee de gameronde start.
Activision De winnaar in dit spel is de gamer die als laatste overblijft van de 150 spelers waarmee de gameronde start.
Het nieuwe ‘Battle Royale’-spel van de gameontwikkelaar Activision, heeft na 24 uur al meer dan 6 miljoen gamers binnengehaald wereldwijd. Het spel werd dinsdag gelanceerd.

De nieuwe game is gratis te downloaden voor gamers op Xbox One, Playstation 4 en pc. Het moet de strijd aangaan met het immens populaire Fortnite, omdat het doel in de beide spellen hetzelfde is. Je moet namelijk tegen andere spelers vechten en als laatste overblijven.

De game doet het volgens Activision goed met meer dan zes miljoen downloads 24 uur na de lancering. Maar daarmee zit het nog lang niet in de buurt van Fortnite, dat in maart 2019, het laatste cijfer dat de ontwikkelaar van dat spel meegaf, 250 miljoen spelers wereldwijd had.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kristof verbeeck

  Fortnite was leuk voor enkele weken op iPad. Maar als Mac gebruikers zou ik moeten kiezen om het te spelen op mijn Xbox Wat weer geld kost Neen dank je

 • Freddy De Vos

  Saaai!

 • Nicolas Van Hoecke

  Het is wat wennen als je lang Blackout hebt gespeeld. Er zijn goede dingen in maar heb toch liever blackout.

 • Bernard Swenden

  het is te complex gemaakt om echt leuk te zijn