De tien beste gametrailers van de E3-beurs

Ubisoft werkt aan een pak veelbelovende titels.
PHOTO_NEWS Ubisoft werkt aan een pak veelbelovende titels.
Op de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles werd al een karrenvracht gametrailers voorgesteld. Dit zijn de tien die (voorlopig) het meeste indruk maakten op onze ploeg.

'Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'
De beelden van de omgeving lijken net echt in 'Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'. En niet alleen die van de omgeving...

Batman
Van de woestijn gaan we naar het duistere Gotham, dat alomtegenwoordig is in de trailer van 'Batman: Arkham Origins'. 

Forza Motorsport 5
"All in-game footage" staat op de trailer van racegame 'Forza Motorsport 5', en dat moet je echt zien om te geloven. Hier aanschouw je namelijk de echte kracht van nextgen, en meerbepaald de Xbox One. De 'Forza Motorsport'-reeks verschijnt namelijk exclusief op de console van Microsoft, en dan weet je dat de makers er alles aan doen om er een 'system seller' van te maken.

The Crew
Je kan ook racen in 'The Crew' van Ubisoft, een 'online action-driving game'. Het spel verschijnt begin 2014, exclusief voor Xbox One, PlayStation 4 en high-end pc's. "'The Crew' zet gamers achter het stuur voor een wilde rit door de gigantische open wereld van de Verenigde Staten", luidt het. "De hele wereld van 'The Crew' is constant in beweging. Iedere auto die je tegenkomt is een andere speler en dus een potentiële vriend of vijand."

Tom Clancy's The Division
Ook van Ubisoft is 'Tom Clancy's The Division', een online actie-RPG met een open wereld die enkel uitkomt voor de Xbox One en PlayStation 4. "Niets is nog wat het lijkt in het nieuwe New York", klinkt het onheilspellend. "Drie weken nadat een dodelijk virus in de stad is verspreid, vallen alle systemen één voor één uit. De eens zo levendige straten van de Big Apple worden geterroriseerd door plunderaars en clans die alles op alles zetten om te overleven. Er ontstaat complete chaos onder de bevolking, de president doet een beroep op Presidential Directive 51 en activeert The Division. Dat is een geheime basis van zelfstandige agenten die getraind zijn normale levens te leiden. Tot echter de hel losbreekt..."

Watch_Dogs
Elke gamer weet inmiddels dat in de wereld van 'Watch_Dogs' zowat alles te hacken valt. Een intrigerend concept, dat veelbelovend is voor de game. Ook van Ubisoft, jawel.

Assassin's Creed 4
Ubisoft presenteert ook drie trailers van 'Assassin's Creed 4: Black Flag'. De 'cinematic'-trailer bundelt close-ups van personages met prachtige vergezichten en razendsnelle actie.

Call of Duty: Ghosts
Van 'Call of Duty: Ghosts' werden op E3 twee prachtige trailers vrijgegeven, maar die onder water heeft bij ons toch nog een streepje voor. De beelden blijven ook bij razendsnelle bewegingen haarscherp.

Battlefield
Liefhebbers van shooters kunnen ook uitkijken naar 'Battlefield 4', waarin nog maar eens duidelijk wordt hoe de nextgentechnologie de gamewereld drastisch groter maakt.

Destiny
'Halo'-maker Bungie toont een prachtige trailer van 'Destiny', een actiegerichte RPG-shooter die zich afspeelt in een sci-fiwereld die ons een beetje doet denken aan 'Star Wars'.