"Pokémon Go krijgt opvolger: Harry Potter"

Reuters
Na de enorme rage met Pokémon Go schijnen de makers te werken aan een nieuw project: een vergelijkbare game over Harry Potter. 

Die komt waarschijnlijk in de loop van volgend jaar uit. Volgens TechCrunch zal het spelletje 'Harry Potter: Wizards Unite' worden gedoopt. Het is niet bekend hoe het spel eruit zal zien, maar waarschijnlijk zal het op dezelfde manier werken als Pokémon Go: mensen moeten door de echte wereld lopen om punten te verzamelen en uitdagingen te overwinnen. De Pokémon-gekte leidde wereldwijd, ook in ons land, tot chaotische taferelen op straat en in parken.

Voor de nieuwe game zou Pokémon-maker Niantic Labs samenwerken met Warner Bros. Interactive en diens nieuwe dochter Portkey Games.

Pokémon Go zorgde vorige zomer voor een ongeziene hype.
anp Pokémon Go zorgde vorige zomer voor een ongeziene hype.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Johan Gert

    Niantic zou beter wat meer aan pokemon go werken: het beloofde traden uit de eerste trailer zit er nog steeds niet in

  • nina deyrne

    zou dat nog wel een tweede keer werken?