'Call of Duty: Black Ops 4' krijgt aparte bèta voor battle royale

rv
Call of Duty: Black Ops 4 krijgt niet één, maar twee bèta's. De testversie van de langverwachte battleroyalemodus verschijnt namelijk apart, melden uitgever Activision en ontwikkelstudio Treyarch. 

De gewone multiplayerbèta loopt vanaf 3 augustus enkele dagen voor PlayStation 4, kort daarna gevolgd door Xbox One en pc. Wie de nieuwe battle royale wil testen, moet wachten tot september.

In de multiplayerbèta kunnen spelers aan de gang met de spelmodi Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy en Control. Control is een nieuwe spelmodus waarbij teams om de beurt met een beperkt aantal levens twee punten moeten verdedigen.

Over de battleroyalemodus met de naam Blackout maakt Treyarch nog weinig bekend, buiten dat de gesloten bèta doorgaat in september. Spelers kunnen zich inschrijven via de
Call of Duty-website.

Playstation 4
Begin: 3 augustus om 19:00 uur
Einde: 6 augustus om 19:00 uur

Playstation 4 en Xbox One
Begin: 10 augustus om 19:00 uur
Einde: 14 augustus om 19:00 uur

PC early access
Begin: 10 augustus om 19:00 uur

PC open bèta
Begin: 11 augustus om 19:00 uur
Einde: 13 augustus om 19:00 uur

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober en bevat naast de gebruikelijke multiplayergames ook modi voor zombies en battle royale. Een singleplayermodus ontbreekt.

(De tekst loopt verder onder de foto)

rv
Pre-order Black Ops 4 hier
Meer weten over de nieuwste technologische ontwikkelingen?
Ga naar Tweakers.netReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.