Ra ra, waar is je naamloze hoofdpersonage nu in 'Golf Club: Wasteland'?
Volledig scherm
Ra ra, waar is je naamloze hoofdpersonage nu in 'Golf Club: Wasteland'? © Untold Tales

GAMEREVIEW ‘Golf Club: Wasteland’: golfen op ruïnes van een verwoeste beschaving - de onze!

In Golf Club: Wasteland sta je een balletje te slaan op een verlaten planeet waarop ooit een bloeiende, relatief hoogtechnologische beschaving moet hebben geleefd. Aan de verwoeste gebouwen te zien moet ze ongeveer zo ver zijn gevorderd als de onze. Maar wacht eens, is dat niet het deels verwoeste Atomium in de verte?

  1. Hoe herken je een frauduleuze webshop? “Als er geen icoon met een slotje voor de url staat, moet er een belletje rinkelen”
    PREMIUM

    Hoe herken je een frauduleu­ze webshop? “Als er geen icoon met een slotje voor de url staat, moet er een belletje rinkelen”

    Voor de dag van de webshop – vandaag, 22 oktober – waarschuwt BeCommerce, de Belgische vereniging voor e-commerce, voor frauduleuze webwinkels. Dit jaar zijn er al 58 fake webshops met een domeinnaam op eindigend op '.be’ opgerold. Die websites worden steeds realistischer, terwijl we ook veel meer online kopen. Budgetexperte Sara Van Wesenbeeck vertelt daarom hoe je nep van echt kan onderscheiden en geeft tips om de valstrikken van malafide webshops te vermijden.

iHLN