Epic nam al gelijkaardige gerechtelijke stappen tegen de technologiebedrijven Google en Apple in Europa, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.
Volledig scherm
Epic nam al gelijkaardige gerechtelijke stappen tegen de technologiebedrijven Google en Apple in Europa, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. © AFP

Fortnite-uitgever sleurt Google in Australië voor gerecht

Epic Games, de ontwikkelaar van het bekende videospel Fortnite, heeft een klacht ingediend tegen Google in Australië. De uitgever hekelt de dominante positie van de technologiereus in de distributie en het betalingssysteem van mobiele applicaties.

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan

 2. Elektrische fiets schiet in brand in lift
  Play

  Elektri­sche fiets schiet in brand in lift

iHLN