'Fortnite: Chapter 3' met Spider-Man en Dwayne 'The Rock' Johnson als The Foundation.
Volledig scherm
'Fortnite: Chapter 3' met Spider-Man en Dwayne 'The Rock' Johnson als The Foundation. © Epic Games

‘Fortnite: Chapter 3' gelanceerd, met Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Spider-Man en nieuw eiland

Epic Games heeft Chapter 3 voor ‘Fortnite’ gelanceerd. Het nieuwe hoofdstuk brengt verschillende grote veranderingen met zich mee. ‘Fortnite: Chapter 3' laat spelers op een nieuw eiland spelen met nieuwe vaardigheden. De betalende Battle-Pass bevat daarnaast een Spider-Man-outfit.

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Vijf redenen waarom ‘Halo’ een blijver is

  Vijf redenen waarom ‘Halo’ een blijver is

  Halo: Combat Evolved was, twintig jaar geleden, de allereerste videogame met het blockbustergehalte van een Hollywoodfilm. Hij leverde ongebreideld knalplezier, geserveerd in pakjes van dertig seconden, het verhaal was van een mythische omvang, en er volgde natuurlijk een langlopende en succesvolle reeks op. In de aanloop naar nieuwe aflevering Halo Infinite, die op 8 december verschijnt: vijf kernelementen waaraan deze mythische reeks haar grootsheid ontleent.

iHLN