Facebook biedt wereldwijd alle Facebook-gebruikers inzicht in informatie die apps en websites delen met Facebook in Off-Facebook Activity. Gebruikers kunnen vervolgens bepalen of ze deze info willen loskoppelen van hun accounts.
Volledig scherm
Facebook biedt wereldwijd alle Facebook-gebruikers inzicht in informatie die apps en websites delen met Facebook in Off-Facebook Activity. Gebruikers kunnen vervolgens bepalen of ze deze info willen loskoppelen van hun accounts. © AFP

Facebookers kunnen voortaan informatie die derde partijen over hen verzamelen, wissen

Wie een account heeft op Facebook, heeft voortaan toegang tot de informatie die derde partijen over hen verzamelen. De gebruiker zal die informatie - vergaard via websites en apps - ook kunnen verwijderen. Dat meldt Facebook zelf op zijn blogsite, naar aanleiding van de Europese Dag van de Privacy. 

3 reacties

 • Dirk Peeters

  1 jaar geleden
  Facebook heeft al alle informatie over ons, die ze wou hebben. Nu is het kwestie om de concurrenten de toegang tot die informatie moeilijk of onmogelijk te maken en de schuld bij de gebruiker te leggen die de informatie blokkeert. Cocurrenten mogen nog altijd gepersonaliseerde mailings via Facebook doe en dan is het kassa, kassa voor Facebook!
 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Blijf er van weg, dan moet je niets wissen !
 • Jules Vermeers

  1 jaar geleden
  En als je dat niet geloofd gaan ze U iets anders wijsmaken.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen

iHLN