AFP
Volledig scherm
© AFP

Facebook ontwikkelt nieuwe datingapp Sparked

iHLNFacebook werkt aan een nieuwe datingapp met de naam Sparked. Volgens The Verge gaat het om een video-speeddating-app waarin gebruikers zich aan elkaar voorstellen in een video-ontmoeting van vier minuten. Als ze die leuk vinden, volgt een nieuwe date.

1 reactie

 • Johan Renier

  4 weken geleden
  En binnen een paar maanden zijn je gegevens gehackt. Nooit meer facebook en aanverwanten voor mij
 1. Onbekend in Vlaanderen, bekend op Facebook: wie is Vlaams Belanger Tom Vandendriessche, die meer likes verzamelt dan Rousseau en De Croo?
  PREMIUM

  Onbekend in Vlaanderen, bekend op Facebook: wie is Vlaams Belanger Tom Vanden­dries­sche, die meer likes verzamelt dan Rousseau en De Croo?

  Tom Vandendriessche heeft meer Facebook-volgers dan Conner Rousseau of Alexander De Croo. Tom wie? De Europarlementariër van Vlaams Belang is bekender op Facebook dan in het publieke debat. De rechterhand van Tom Van Grieken besteedt dan ook een pak geld aan advertenties op het medium, dat hem intussen geblokkeerd heeft na een post die verwees naar een boekverbranding in Nazi-Duitsland. “In de klassieke media zal je mijn standpunten niet te lezen krijgen, daarom zet ik mijn centen in op Facebook.”
 1. Jeugdtrainer in val gelokt door 15-jarige met vals profiel op Facebook: “Ik wilde hem helemaal niets aandoen”
  PREMIUM
  Oostende

  Jeugdtrai­ner in val gelokt door 15-jarige met vals profiel op Facebook: “Ik wilde hem helemaal niets aandoen”

  Een 53-jarige jeugdtrainer van een voetbalclub uit Oostende is vorige week in de val gelokt door een 15-jarige tiener. De jongeman deed zich op een vals Facebookprofiel voor als een 12-jarige die sukkelde met zijn seksualiteit en kon de man na maandenlang innig chatten overtuigen tot een afspraakje. De vijftiger beweert nu dat hij de jongen “enkel wilde terechtwijzen voor zijn gedrag”.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

iHLN