De Kruisafneming van Peter Paul Rubens.
Volledig scherm
De Kruisafneming van Peter Paul Rubens. © Historiek.net

Facebook ontkent "naaktpolitie" en nodigt Toerisme Vlaanderen uit op de koffie

Facebook nodigt Toerisme Vlaanderen uit op de koffie. Het bedrijf speelt daarmee in op de oproep en het ludieke protest van Toerisme Vlaanderen. De socialenetwerksite weerlegt ook dat het naakt van schilderijen of kunstwerken in gewone posts zou censureren of verwijderen. Voor advertenties zijn de regels wél strenger, daar is ook artistiek naakt in veel gevallen verboden, erkent Facebook.

28 reacties

 • Anne Liesje

  3 jaar geleden
  Ik begrijp de musea ook niet echt hoor. Ze klagen dat het aantal bezoekers drastisch daalt maar anderzijds gaan ze hun "kunst" posten op sociale media.
 • Jakke Troost

  3 jaar geleden
  Geen Manneke pis in Amerika !!!!
 • Andrew Clossus

  3 jaar geleden
  Ik denk dat europa er goed aan zou doen om een eigen sociaal platform op te richten en facebook simpelweg te verbieden. Amerika is te verschillend om dat hier zomaar binnen te laten.
 • Marco Di Scarpa

  3 jaar geleden
  De redneck's. Het blijft een raar volkje met rare gewoontes. Een wapen mag verkocht worden aan wie het dragen wil. Kijken naar een blote borst,...… da's landverraad. Zielig!
 • Guido Ceuleers

  3 jaar geleden
  Dat mag dan niet, maar de private gegevens van honderd duizenden Facebook gebruikers doorgeven aan een reclame bedrijf, mag dan wel. Ik heb enkele maanden op Facebook gezeten, ben er terug afgegaan. Wat een zever daarop staat, zelfs foto's van wat men gegeten of gedronken heeft.
 1. Wario is terug! Maar wie is die sympathieke ‘anti-Mario’ nu precies?

  Wario is terug! Maar wie is die sympathie­ke ‘an­ti-Ma­rio’ nu precies?

  Stel je Nintendo’s totemfiguur Mario voor, maar dan met ADHD en misschien ook een vleugje van het syndroom van Gilles de la Tourette erbij, en je hebt Wario. De figuur uit het Nintendo-rijk, die het levenslicht zag als een soort kwade tweelingbroer voor Mario, werd zo sympathiek gevonden door spelers dat hij al snel zijn eigen games kreeg. Omdat die zopas werden aangevuld met de nieuwe titel WarioWare: Get It Together!: wie is die Wario precies?

iHLN