Facebookbaas Mark Zuckerberg.
Volledig scherm
Facebookbaas Mark Zuckerberg. © AFP

Facebook experimenteert met digitale portemonnee

Facebook begint aan een proef met zijn digitale portemonnee Novi, waarmee mensen direct en zonder extra kosten geld moeten kunnen versturen en ontvangen. Met het project wil Facebook een wereldwijd betaalnetwerk optuigen, waarmee het zijn financiële diensten flink zou uitbreiden. De proef zal plaatsvinden op kleine schaal in de Verenigde Staten en Guatemala.

 1. Apple kampt met tegenvallende vraag naar iPhone 13
  Apple
  5

  Apple kampt met tegenval­len­de vraag naar iPhone 13

  De vraag naar de iPhone 13 neemt af en daardoor heeft Apple minder onderdelen nodig van toeleveranciers, meldt persbureau Bloomberg. Eerder schroefde Apple de productie van de iPad nog noodgedwongen terug om zo meer onderdelen over te houden voor de productie van de iPhone 13. Dat kwam omdat het bedrijf eerder dit jaar hard werd geraakt door een wereldwijd chiptekort. Het aandeel van Apple op de aandelenbeurs in New York zakte 3,5 procent.
 2. Eindelijk Black Friday: op deze grote televisies krijg je grote kortingen
  Hardware Info

  Eindelijk Black Friday: op deze grote televisies krijg je grote kortingen

  De uit Amerika overgewaaide koopjesdag Black Friday houdt vandaag ook ons land in zijn greep. De overzeese soldengekte wakkert jaar na jaar vroeger aan en dat heeft ook zijn effect op de prijzen van televisietoestellen. De kostprijs van bepaalde modellen is vandaag flink verlaagd. Eén toestel zet je zelfs aan 44 procent korting in je woonkamer. Frank Everaardt, tech-expert bij Hardware.Info, laat vijf interessante aanbiedingen op ons los.

iHLN