Twitter/@HeritageAuction
Volledig scherm
© Twitter/@HeritageAuction

Duurste game ooit: Super Mario Bros verkocht voor 660.000 dollar

Games in een retrojasje kunnen flink wat geld opleveren op veilingen, maar een verzegeld exemplaar van Super Mario Bros breekt wel alle records. Een NES-game dat in 1985 25 dollar (21 euro) kostte, is vandaag voor 660.000 dollar (ruim 561.000 euro) verkocht bij het Amerikaanse veilinghuis Heritage Auctions.

3 reacties

 • Jan Vanstraat

  2 weken geleden
  Tis wat de gek ervoor betaald , simpel . Pure ruilhandel !
 • johan fransaert

  2 weken geleden
  wat is iets waard? het bedrag dat een individu bereid is er voor neer te tellen.
 • Peter Van de Velde

  2 weken geleden
  Een verzegeld exemplaar hé...nooit verkocht geweest dus. Gestolen misschien? :-) Heb deze ook verkocht vroeger, maar de prijs was bij,, den Tandy'' wel een pakje hoger. Meer dan 2000 Bfr. in 1990.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Tiener haalt gevaarlijke stunt uit op rijdende bus
  Play

  Tiener haalt gevaarlij­ke stunt uit op rijdende bus

 2. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

iHLN