REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

'Documenten tonen aan dat Huawei apparatuur leverde aan Iran'

Het Chinese techbedrijf Huawei heeft wel degelijk Amerikaanse apparatuur geleverd aan Iran in weerwil van Amerikaanse sancties. Dat blijkt uit interne documenten van Huawei die persbureau Reuters inzag. Huawei ontkent de Amerikaanse sancties tegen Iran te hebben geschonden.

2 reacties

 • Marc Van der Vloedt

  2 jaar geleden
  @Dirk VdBergen, gelukkig hebben we "Vlamingen" (met Vlerken opleiding) genoeg die de moeilijke "taak" op zich nemen om (spook)bedrijven, (schijn)vennootschappen, moeder- en dochterondernemingen van Amerikaanse bedrijven op te richten (met Zwitsers kantoor) om wereldwijd (communistische regimes incluis) te voorzien van hun producten.(pas op en niet weer te vinden op de originele bestel- en leveringsbonnen.)
 • Dirk Van den Heuvel

  2 jaar geleden
  Het is duidelijk ...van die communisten kopen we niets. En dan nog handelen met Iran ! De aartsvijand van het Westen. We weten genoeg.
 1. HLN is eerste nieuwsmerk in top 5 meest bezochte websites van België

  HLN is eerste nieuwsmerk in top 5 meest bezochte websites van België

  HLN staat als enige nieuwsmerk in de top 5 van populairste websites in België. Dat blijkt uit het nieuwe jaarrapport van de VRM, de Vlaamse regulator van de Media. HLN is de enige nieuwssite die zo’n unieke positie inneemt, en is daarmee populairder dan grote internationale spelers als Instagram, Twitter of Netflix. De cijfers komen uit een jaarlijkse vergelijking die de VRM - de onafhankelijke toezichtshouder van de media - jaar na jaar bijhoudt. HLN stond al langer als enige nieuwssite in de top 10, maar springt nu dus naar de vierde positie.
 2. Zuid-Korea introduceert robots in kleuterklassen om kinderen klaar te stomen voor hoogtechnologische toekomst
  Zuid-Korea
  2

  Zuid-Ko­rea introdu­ceert robots in kleuter­klas­sen om kinderen klaar te stomen voor hoogtechno­lo­gi­sche toekomst

  De regering in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea, heeft een nieuw initiatief gelanceerd waarbij robots in kleuterklassen worden gebruikt als leermiddel. Op die manier hoopt de regering kinderen voor te bereiden op de hoogtechnologische toekomst en wil ze hen bekend maken met artificiële intelligentie (AI). De ‘Alpha Mini’-robot is amper 25 centimeter groot en kan dansen, zingen, verhaaltjes vertellen en zelfs kungfu-bewegingen aanleren.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.

iHLN