Dit is de tv van de toekomst: niet zappen, maar zoeken

De Philips Oled854.
RV De Philips Oled854.
Vijftien jaar na de flatscreen- en HD-doorbraak maakt het televisietoestel een nieuwe periode van forse veranderingen door. De nieuwe revolutie zal niet noodzakelijk in de vorm van het toestel zitten of in de beeldtechnologie, maar veeleer in de manier waarop we ons een weg banen door de zee van tv-content die voorhanden is.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Buyck

  Zappen of zoeken is eigenlijk hetzelfde... Die Porsche vergelijking gaat ook op tussen DVD en Blu ray... Waarom Blu ray als je tv het toch niet aankan (of er niet optimaal mee omgaat) vs de DVD die het zeker wel kan (of minder hoge eisen/verwachtingen eist).

 • Jan Standaert

  Wat nut heeft het om een beeld zo scherp te maken dat we het verschil niet meer zien? Je gaat toch ook geen audio kopen waarvan alleen je hond de hoogste tonen kan horen?Doet me een beetje denken aan Porshe-kopers die ook 50 en 120 per uur moeten rijden.

 • Jan Jansens

  Wat mij verbaasd is dat er nog steeds dvd (576i) worden verkocht en dat blu ray (full HD) nog altijd niet de standaard is.

 • Lou Bakker

  Ik besteed nu al meer tijd om mij een weg te banen door de zee van tv-content die voorhanden is dan een programma te kijken. De conclusie is vaak, teveel reclame, al gezien, oude programmas, slechte beeld kwaliteit of programma is al bezig.

 • james vroman

  de toekomst is geen tv ...