Dit hotel is een paradijs voor gamers: op elke kamer staan twee gamecomputers

.
iHotel .
Het iHotel in het Taoyuan-district in Taiwan is de natte droom van elke gamer. Elke kamer is voorzien van twee krachtige gamecomputers en twee luxueuze gamezetels, goed voor uren spelplezier met je reisgezel.

Een nachtje in het iHotel in Taiwan kost ongeveer 83 euro, maar wie op een krapper budget zit kan tijdens het weekend ook een kamer voor 10 euro per uur boeken. En er bestaat zelfs een formule waarbij je 15 uur kan gamen voor 63 euro.

Op elke kamer hangt ook een groot scherm waarop je eSports kan bekijken.
iHotel Op elke kamer hangt ook een groot scherm waarop je eSports kan bekijken.

Elke kamer is uitgerust met twee gamecomputers met i5-7400-processors, 16 gigabyte RAM en een GTX 1080 Ti GPU. Bovendien is aan comfort geen gebrek dankzij twee speciale DXRacer-gamezetels. Voor wie liever naar games kijkt dan speelt is er een 46-inch scherm waarop je eSports kan kijken. Er hangt ook een groot scherm beneden in de lobby, waar je kan verbroederen met andere gamers van over de hele wereld.

De gamearena in de lobby.
iHotel De gamearena in de lobby.5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Yvan Lissens

  Zoals Andy De Schieter zegt, "ieder diertje zijn pleziertje". Men hoeft zich niet druk te maken over hoe iemand anders zijn vakantie invult. Eind volgende maand gaat mijn verlof in en de game-pc zal ook wel regelmatig draaien. Vakantie is voor mij, in de eerste plaats, ontspanning en doen waar je zin in hebt.

 • Mark Daenen

  Het nut van op vakantie gaan en waarschijnlijk de hele dag achter zo'n game pc zitten ontgaat me. Willen maar niet kunnen dus.

 • hugo van de velde

  Zouden die niet beter de omgeving eens gaan verkennen?

 • Andy De Schieter

  Knap. Iedereen doet wat ie wilt tijdens zijn uren. Sommigen gaan op vakantie en zuipen zich plat, anderen kijken naar domme voetbal en zuipen zich plat, anderen doen een spelletje met een glas water.

 • Dempsey Knockaert

  Ben aan het sparen voor een GTX 1080 ti 8 G VRAM als ik deze heb is mijne PC beter dan die beschreven int artikel.