iPhone 11
Volledig scherm
iPhone 11 © Christian Born

Deze irritante waarschuwing krijg je na het vervangen van een Iphone 11-beeldscherm

De iPhone 11-smartphones blijken een irritante waarschuwing te tonen als het scherm is vervangen en Apple niet kan verifiëren of het nieuwe scherm officieel van het merk is. De waarschuwing staat vier dagen op je beginscherm.

 1. iPhone 11 Pro te duur? Deze modellen zijn goedkoper en net zo goed
  PREMIUM

  iPhone 11 Pro te duur? Deze modellen zijn goedkoper en net zo goed

  De traditionele nazomerreleases zijn zo goed als allemaal achter de rug, en dus weten we ondertussen welke de smartphones zijn die het jaar 2019 zullen kleuren. En ja, ook de iPhone 11 Pro met prijskaartje van € 1.159 hoort daarbij. Maar alle hardware-vernieuwingen die Apple doorvoert, zijn inhaalbewegingen op nieuwigheden die allang in Androidtoestellen (zelfs budgetmodellen) zitten. Dit zijn waardige alternatieven.
 2. Apple lanceert iOS 13.1-update voor iPhone, amper 4 dagen na vorige versie

  Apple lanceert iOS 13.1-update voor iPhone, amper 4 dagen na vorige versie

  Apple heeft vandaag iOS 13.1 uitgebracht, de nieuwste versie van het laatste besturingssysteem. De update volgt amper vier dagen op de lancering van iOS 13. De eerste versie werd echter geplaagd door een hele reeks bugs, waardoor Apple zich genoodzaakt zag om de nieuwe update zes dagen vroeger dan gepland beschikbaar te maken. Ook iPadOS, Apple’s nieuwe software voor tablets, kan vanaf vandaag gedownload worden.

iHLN