Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Deze Belg is een vergeten pionier van het world wide web

4 reacties

 • martin govaert

  3 jaar geleden
  Respect voor deze Pioneer. Belgen zijn veel te bescheiden. We hebben de beste academici en het enige wat men hier kan verzinnen is uitlachen.
 • Jonathan Cogen

  3 jaar geleden
  Charel nie onozel doen, zonder die man geen internet! We zouden eens wat meer met respect naar zo'n mensen moeten kijken en naar wat ze ons geboden hebben.
 • Titine d' Oléron

  3 jaar geleden
  Geef hem een standbeeld op een vuilnisbelt.
 • Juliaan Van Reeth

  3 jaar geleden
  Wat velen ook niet weten is dat HTML voor een groot deel gebaseerd was op GML (Generalized Markup Language) ontwikkeld door IBM in 1969 en gebruikt werd op de mainframe (IBM 370). Daaruit ontstond SGML (Standard Generalized Markup Language) dat uiteindelijk de ISO standaard werd.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.

iHLN