De grote smartphone-test: de paradepaardjes van de acht belangrijkste merken onder de loep

iStock
Ieder voorjaar brengen de meeste smartphonefabrikanten hun nieuwe 'flagship'-smartphones op de markt: hun referentietoestellen, waarin hun nieuwste snufjes en mogelijkheden zitten. We zetten de acht belangrijkste naast elkaar: welke is de beste, de mooiste en de innovatiefste?

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rudolf jacobs

  ik ben vlaming en woon in china,ik kan u verzekeren u vindt hier geen goeie smartphone voor 100 euro tenzij tweede hands of de zwarte markt (gestolen),batterijen worden in de maffia eu niet vervangen ,wel in china op 2 uurtjes als de batterij bestelt moet worden,gebeurt in de ondergrondse voor nog geen 50 euro,en u bent wer 3 jaar zeker van een goeie batterij

 • rudolf jacobs

  veel geld voor een kodakske hoor mensen,ik weet zeker dat jullie nooit 500 euro gaan uit geven aan een fototoestel,alhoewel het veel beter en goedkoper zou zijn ,geen abonnement op een kodak well op smarts die om de paar jaar verouderen goe bezig ik heb nog een 3310 nokia nu al wel antiek maar ik ben bereikbaar en fotos maak ik met men nikon,en betaald niet voor slaven arbeid van kinderen voor een I phone

 • Mike Vanderkerken

  Volgens mij is de IPhone X het "flagship" van Apple en niet de 8. De X is simpelweg de beste op dit ogenblik, maar ook veruit de duurste.

 • ferdi van Bellen

  Koop gewoon rechtstreeks vanuit China n smartphone en je hebt voor 100 euro n pracht van n telefoon die het zelfde kan als n dure Samsung of zo. Neem bijvoorbeeld n smartphone van Leagoo via Lightninginthebox en dat soort bedrijven. Neem n transport verzekering en douane voor n paar euro, en je invoerkosten worden terug betaald.

 • Triz Forlin

  Dit is een Samsung gesponsord artikel. De iPhone X is veruit de beste telefoon