In onder meer Liverpool en Birmingham waren brandende telefoonmasten te zien.
Volledig scherm
In onder meer Liverpool en Birmingham waren brandende telefoonmasten te zien. © Twitter

Britse complotdenkers steken 5G-antennes in brand, YouTube verbiedt video's die 5G aan corona linken

YouTube treedt hard op tegen video's met complottheorieën over het coronavirus. Zo worden video's die corona en 5G aan elkaar linken meteen verwijderd, meldt het techbedrijf aan de Britse krant The Guardian. Het bedrijf neemt die stap nadat afgelopen week meerdere telefoonmasten met 5G-antennes in brand werden gestoken in het Verenigd Koninkrijk. 

13 reacties

 • Jos Vanhout

  1 jaar geleden
  Maar in de microgolfoven hun eten bestralen met exact dezelfde straling daar liggen ze niet van wakker.
 • Frederique Vrijleven

  1 jaar geleden
  Lever dan eerst bewijs dat het veilig is alvorens zomaar dingen te brengen.
 • Stijn Mertens

  1 jaar geleden
  En hoe moeten wij dat doen, zelf op zoek gaan en tot de vaststelling komen, Marinka Schiettecatte ? Zijn wij zelf allemaal stralingsdeskundigen, statistici en virologen ? Of moet je eigenlijk helemaal geen enkele competentie hebben om over het even wat zelf maar uit je nek te kletsen en dat dan zelf ook nog geloven ook ?
 • Dirk Delaere

  1 jaar geleden
  Complotdenkers, dat zijn trouwens die mensen die tegen vaccineren zijn maar tergelijkertijd beweren dat de "regeringen" geen vaccin tegen corona ter beschikking willen stellen...
 • Geert Landsman

  1 jaar geleden
  De telefoon zelf is gevaarlijker dan zo'n mast. Helemaal als ze de zendvermogens van de masten verminderen dan gaan de telefoons op hoog vermogen zenden. Je GSM is schadelijker voor je dan de mast domweg omdat je je GSM tegen je oor houdt of in je hand. Of denken jullie dat GSM's niet zenden?

iHLN