Exclusief voor abonnees

Boost je slaap (en je leven) met deze slimme snufjes

Somnox: knuffelen met een zachte, ‘ademhalende’ robot moet de kwaliteit van je slaap verbeteren
Somnox: knuffelen met een zachte, ‘ademhalende’ robot moet de kwaliteit van je slaap verbeteren
Slaaprobots, e-skates en televisies met 8K-schermen: op de IFA-beurs in Berlijn tonen elektronica-fabrikanten elk jaar hun innovaties. BesteProduct.nl trok langs 1805 exposanten op zoek naar de belangrijkste trends. Dit jaar troffen ze bijzonder veel producten om letterlijk van te dromen.

Duitsland verandert op IFA 2018 vaak in dromenland. De behoefte aan een betere nachtrust inspireert tot tal van nieuwe innovaties. Zowel start-ups als grote bedrijven vechten de komende jaren om een plekje bij jou in bed.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peter Buyck

    Boost je slaap door tijdig naar bed te gaan. Nee het weekend dient niet om slaap in te halen. Zorg voor goede ventilatie en voor een propere neus. Ik heb constant last van een verstopte neus en dus een slechte slaapkwaliteit. En helaas... zoutgebrek ondermijnt een goede slaaprust. Sinds ik weer wat meer zout inneem, slaap ik beter dan met allerhande 'snufjes' die eigenlijk maar dienen om in de schulden te raken en de elektriciteitsfactuur op te trekken.

  • Peter Janssens

    Hoe slimmer de snufjes hoe dommer de mens.