Bol.com gaat nu ook kleding verkopen

Hollandse Hoogte / Dolph Cantrijn
De Nederlandse webwinkel bol.com gaat nu ook kleding verkopen aan Nederlandse en Belgische klanten. Dat heeft de onlineretailer, onderdeel van Ahold Delhaize, vandaag bekendgemaakt.

Bol.com zegt zijn platform vanaf vandaag open te stellen voor partners die dames- en herenkleding verkopen. Dat gebeurde eerder al voor schoenen, tassen, accessoires of sportkleding. 

"We zien in het zoekgedrag dat onze klanten ook verwachten alles bij ons te vinden; er werd al veel gezocht naar dames- en herenmode. Daarom is het logisch om dit toe te voegen en ons assortiment completer dan ooit te maken", aldus Margaret Versteden, directeur winkels bij bol.com.

De stap van de webwinkel betekent bijkomende concurrentie op de markt van de onlinekledingwinkels maar ook van de traditionele kledingketens.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • danny janssens

    Hoe goedkoper voor de consument hoe beter. Gedaan met woekerprijzen in kledingwinkels

  • Peter Hegge

    Als ze daarmee de sector kapot doen snel laten beginnen. Vervuilende sector en volop heen en weer transport. Goe bezig mannen.

  • erik Luykx

    Daar gaan ze niks aan verdienen! Wel de sector kapotmaken! Goed bezig jongens!