Het hoofdkantoor van Apple in Californië.
Volledig scherm
Het hoofdkantoor van Apple in Californië. © ThinkStock

Bloomberg: Apple moet debuut VR-headset mogelijk uitstellen

AppleApple moet het debuut van zijn virtual reality-headset mogelijk uitstellen. Er zijn problemen met de ontwikkeling van de bril, waarmee onder meer virtuele objecten kunnen worden geprojecteerd in de echte wereld. Dat meldt financieel persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

 1. Gloednieuw ontwerp voor iPhone 14 en MacBook Air, nieuwe AirPods Pro en ook VR-bril: dit mogen we verwachten van Apple in 2022
  iHLN

  Gloednieuw ontwerp voor iPhone 14 en MacBook Air, nieuwe AirPods Pro en ook VR-bril: dit mogen we verwachten van Apple in 2022

  Een nieuw jaar, een nieuwe iPhone. Op die iPhone 14 met een nog kleinere uitsparing voor de selfiecamera is het wel wachten tot de herfst. Dit jaar kunnen we ook uitkijken naar AirPods Pro met ondersteuning voor ‘lossless audio’, nieuwe Mac-computers voor professionelen met Apple-chips in, een MacBook Air met opgefrist uiterlijk en mogelijks ook de al fel besproken Apple VR-bril.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.

iHLN