Apple lanceert langverwachte eyeroll-memoji

Apple komt eindelijk met een eyeroll-memoji.
Apple Apple komt eindelijk met een eyeroll-memoji.
Goed nieuws voor de liefhebbers van de memoji-stickers. Na het erg populaire gele gezichtje dat met de ogen rolt, komt Apple nu ook met een memoji-versie. Vanaf de iOS 13.4-update zal de nieuwe versie van het poppetje beschikbaar zijn. 

Een memoji is een iMessage-functie waarmee u een poppetje kunt maken dat uw gezichtsbewegingen kopieert. Je kan onder meer de haarkleur, de gezichtsvorm, de neus en de lippen kiezen om een gezicht te creëren dat als twee druppels water lijkt op het jouwe. 

De functie werd voor het eerst uitgebracht in 2018. Sindsdien voegde Apple steeds nieuwe gezichten toe. Momenteel zijn er 24 opties die iPhone-gebruikers kunnen gebruiken. Binnenkort komen er negen nieuwe gezichten bij. Naast de eyeroll-memoji worden ook biddende, boze, geschrokken en verliefde poppetjes aan de collectie toegevoegd.

Vanaf wanneer de nieuwe update beschikbaar is, is nog niet bekend. 

Enkele voorbeelden van memoji's.
Apple Enkele voorbeelden van memoji's.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.