Volledig scherm
© REUTERS

Apple krijgt boete van Italië wegens misleiden van consumenten

Techbedrijf Apple heeft in Italië een boete van 10 miljoen euro gekregen voor het misleiden van consumenten. Ook hield de iPhonemaker zich volgens de mededingingswaakhond niet aan de regels voor garantie. 

0 reacties

 1. Most wanted op Cyber Monday: wat kosten de 5 tech-toppers van dit jaar op Bol.com, Vandenborre.be en Coolblue?
  PREMIUM

  Most wanted op Cyber Monday: wat kosten de 5 tech-top­pers van dit jaar op Bol.com, Vandenborre.be en Coolblue?

  Wil jij nog serieuze tech-koopjes kunnen scoren op Cyber Monday? Je bent niet alleen! Wij lijsten de vijf toestellen op die al het hele jaar gretig gegoogeld worden, en die waarschijnlijk ook maandag de virtuele winkeldeuren zullen uitvliegen. Onze techredacteur vergeleek hun prijzen vóór Cyber Monday ingaat, zodat je op de dag zelf ook ziet of er echt korting op zit.
 2. Techbedrijven muilkorven netwerkapp Parler

  Techbedrij­ven muilkorven netwerkapp Parler

  Google verwijderde vrijdag de socialenetwerkapp Parler uit de Play Store tot de app “robuuste” contentmoderatie invoert. Parler is immers een variant van Twitter waarop alles mag en is momenteel onder andere populair bij aanhangers van de Amerikaanse president Donald Trump. Apple Inc. gaf de dienst vrijdag 24 uur de tijd om een gedetailleerd moderatieplan voor te leggen, en verwijderde de app vervolgens zaterdag uit hun App store. Ook Amazon gooit Parler vannacht van zijn servers.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel

iHLN