Android Auto.
Volledig scherm
Android Auto. © ADR

Android Auto komt eindelijk naar België

Google breidt de beschikbaarheid van Android Auto ‘de komende maanden’ uit naar meer landen, waaronder Nederland en België. Met Android Auto kunnen gebruikers hun telefoon al dan niet draadloos met een daarvoor geschikte auto verbinden, om bijvoorbeeld Google Maps op het infotainmentscherm te zien. 

5 reacties

 • Jan Kerkhof

  7 maanden geleden
  @Rudi Wouters: ik heb Android Auto niet geinstalleerd, het staat er gewoon op... En het toestel is gewoon hier in Belgie gekocht, via de reguliere handel.
 • Bart Marchand

  8 maanden geleden
  @Rudi Wouters, niet correct. Heb gewoon via de app store de app geïnstalleerd. Updates komen geregeld binnen.
 • Rudolf Wolters

  8 maanden geleden
  @Jan Kerkhof: heel wat auto's hebben inderdaad al de mogelijkheid om Android Auto te dupliceren op het infotainmentsysteem (standaard of optie). Alleen de app om te installeren op je smartphone is tot op vandaag niet beschikbaar in de Play Store voor België en Nederland. Je kan het alleen downloaden via apkmirror.com. Het nadeel is dan dat je geen automatische updates krijgt zoals via de Play Store.
 • ronny cuypers

  8 maanden geleden
  Ik gebruik Android Auto al sinds de zomer van 2019 in mijn VW Golf. werkt prima.
 • Jan Kerkhof

  8 maanden geleden
  Hoezo "Android auto komt nu eindelijk ook naar Belgie"? Ik heb deze zomer een nieuwe auto gekocht (een stock-model, was dus al een tijdje in het land) en sindsdien werken mijn auto en Android- smartphone probleemloos samen via Android auto... 

iHLN