1. ‘DC Super Hero Girls: Teen Power’ is best wel ambitieus voor een game rond een tekenfilmreeks
  games

  ‘DC Super Hero Girls: Teen Power’ is best wel ambitieus voor een game rond een tekenfilm­reeks

  Om DC Super Hero Girls: Teen Power leuk te vinden, moet ik mijn innerlijke kleine meisje naar boven halen. Al giechelend draai ik wat roze lintjes in mijn haren en haal ik een doos glitter boven. Het is geen succes - buiten die bééldige lintjes dan. DC Super Hero Girls: Teen Power is namelijk een game voor de Nintendo Switch rond superhelden uit de tv-serie DC Super Hero Girls. En die mikt echt niet op een oude jongeman als ondergetekende.
 1. Zuckerberg laat zijn personeel nog zeker zes maanden telewerken

  Zuckerberg laat zijn personeel nog zeker zes maanden telewerken

  Voltijdse werknemers van het sociaalmediabedrijf Facebook mogen nog zeker zes maanden telewerken als hun job dat toelaat. Dat maakt CEO Mark Zuckerberg bekend, die aankondigde dat hij dat ook zal doen. "Ik heb gemerkt dat werken op afstand me meer ruimte heeft gegeven voor langetermijndenken en me heeft geholpen meer tijd door te brengen met mijn gezin, wat me gelukkiger en productiever heeft gemaakt op het werk", verklaarde Zuckerberg in een memo.
 2. Bitcoin neemt duik na FBI-operatie tegen hackers: is cryptomunt dan toch niet zo veilig en anoniem?
  10

  Bitcoin neemt duik na FBI-operatie tegen hackers: is cryptomunt dan toch niet zo veilig en anoniem?

  Een hackersgroep kon vorige maand voor 4,4 miljoen dollar (3,6 miljoen euro) aan bitcoin lospeuteren bij de Amerikaanse oliepijplijnoperator Colonial Pipeline, maar nog geen maand later slaagden speurders er alweer in om zo’n 2,3 miljoen dollar (ruim 1,8 miljoen euro) te recupereren. Op de cryptomarkt zijn hierdoor zorgen ontstaan dat de bitcoin toch niet zo veilig en anoniem blijkt te zijn als gedacht. Zijn die bekommernissen terecht? Eerder niet, geeft expert Nic Carter aan in Amerikaanse media. “Bitcoin functioneerde perfect.” Het waren wellicht de cybercriminelen zelf die een steek lieten vallen in hun beveiliging.
 1. 8,4 miljard gehackte paswoorden online gesmeten: zo kan je checken of jouw gegevens gelekt zijn
  14

  8,4 miljard gehackte paswoorden online gesmeten: zo kan je checken of jouw gegevens gelekt zijn

  De grootste verzameling van gehackte paswoorden ooit is gelekt op een forum dat populair is bij hackers. Het gaat om een txt-bestand van 100GB met maar liefst 8,4 miljard wachtwoorden, die vermoedelijk gehaald zijn uit vroegere gegevenslekken. Dat zijn dus meer paswoorden dan de 7,87 miljard mensen op onze planeet. De gelekte data kunnen privé-inloggegevens bevatten voor Gmail, Facebook, Apple en nog vele andere applicaties.
 1. Nieuwe topfavoriet in Belgian League: bekijk hier de hoogtepunten
  e-sport

  Nieuwe topfavo­riet in Belgian League: bekijk hier de hoogtepun­ten

  In de Belgische League of Legends-competitie kreeg regerend kampioen KVM Esports een muilpeer van voorganger Sector One. Die laatste had nog een appeltje te schillen na de reverse sweep van KVM Esports in de finale van de 2021 Spring Split. Sector One was op een bootcamp en leek eindelijk de code van KVM Esports gekraakt te hebben. Het was vanaf de eerste minuut pure dominantie op alle lanes van Sector One. De spelers voerden het tempo op en gaven het niet meer af. Sector One staat nu aan de leiding met drie keer winst en geen enkel verlies.