Vrijwilliger Brian Claeys neemt de temperatuur op van de mensen die binnenkomen.
Volledig scherm
Vrijwilliger Brian Claeys neemt de temperatuur op van de mensen die binnenkomen. © Henk Deleu

Zo’n 7.600 prikken in vaccinatiecentrum deze week: “Ondertussen nodigen we geboortejaar 1995 uit”

IeperIn Ieper gaan we stilletjes naar de helft van de bevolking die volledig gevaccineerd is. Het vaccinatiecentrum draait dan ook op volle toeren. Ondertussen gaat het ook de goede kant uit met de besmettingen: deze week lag er nog slechts één coronapatiënt in het Jan Yperman Ziekenhuis. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.