De zeventiger reed met zijn elektrische minifiets tegen een vrachtwagen, op het kruispunt van de Noorderring met de Brugseweg in Ieper.
Volledig scherm
De zeventiger reed met zijn elektrische minifiets tegen een vrachtwagen, op het kruispunt van de Noorderring met de Brugseweg in Ieper. © Hans Verbeke

Zeventiger rijdt tegen zijkant van vrachtwagen: fietser vecht voor zijn leven

Op het kruispunt van de Noorderring met de Brugseweg in Ieper is woensdag rond de middag een fietser uit Izegem levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval. Dat gebeurde voor de ogen van zijn echtgenote, die meefietste.

 1. Warre Dassonville (18) brengt zelfgemaakte handtassen op de markt: “Ik vervaardigde al exemplaren uit oude legerkledij”
  Ieper

  Warre Dassonvil­le (18) brengt zelfgemaak­te handtassen op de markt: “Ik vervaardig­de al exemplaren uit oude legerkle­dij”

  Warre Dassonville (18) uit Ieper wil het cliché doorbreken dat handtassen enkel voor vrouwen zijn. “Iedereen die graag een handtas ziet mag er een dragen, mannen zowel als vrouwen.” De jongeman richtte 3 maanden geleden zijn bedrijfje Shakosse op en maakt zelf handtassen uit tweedehandsmaterialen. Op 8 november opent hij in de Rijselstraat een pop-upstore.
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Hartverwarmende actie: 12-jarige Tommy maakt baseballknuppels van afgebroken hout door windstorm
  Play

  Hartverwar­men­de actie: 12-jarige Tommy maakt baseball­knup­pels van afgebroken hout door windstorm