Jean-Paul Borremans, een van de oudste metalfans van het land, zondag op Ieperfest.
Volledig scherm
PREMIUM
Jean-Paul Borremans, een van de oudste metalfans van het land, zondag op Ieperfest. © Henk Deleu

Zeventiger Jean-Paul opvallende bezoeker op Ieperfest: “Ik hou vooral van black- en deathmetal, maar mijn kinderen noch mijn vrouw begrijpen mijn muzieksmaak”

IeperJean-Paul Borremans is met zijn 71-jaar een van de oudste metal- en hardcorefans van het land. De man uit Vlaams-Brabant was zondag op hardcorefestival Ieperfest een opvallende verschijning tussen het jonge volk. “Wat mij aantrekt in dat soort muziek? Ik kan dat moeilijk zeggen, ik voel mij daar gewoon goed bij.” 

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Op Bezemrock opent dj Sonlo voor eigen volk met danceversie van het heksenlied: “Tijdens de set van dj F.R.A.N.K mocht ik het nog eens draaien”
  BESELARE

  Op Bezemrock opent dj Sonlo voor eigen volk met dancever­sie van het heksenlied: “Tijdens de set van dj F.R.A.N.K mocht ik het nog eens draaien”

  Wat een grote eer voor Loewie Nuytten (18) uit de Vuilewaasstraat in Beselare. Hij mocht vrijdagavond als dj Sonlo het driedaags muziekfestival Bezemrock openen. Voor de eerste keer trouwens een echte thuismatch dus en daar hoorde met een danceversie van het heksenlied een ‘specialleke’ bij. Meteen ook een primeur. “Ik hoop dat volgend jaar te mogen draaien na de Heksenstoet”, zegt Lowie.