Niels Pierpont baat danscafé Club Riba op de Ieperse Vismarkt uit.
Volledig scherm
Niels Pierpont baat danscafé Club Riba op de Ieperse Vismarkt uit. © Henk Deleu

Zaakvoerder danscafé Club Riba ziet klanten vooral in de late uurtjes regels aan laars lappen: “Ik voel mij meer oppasser dan café-uitbater”

IeperVoor Niels Pierpont, uitbater van danscafé Club Riba op de Ieperse Vismarkt, is het na het eerste weekend met aangepaste coronaregels duidelijk: een danscafé waar bezoekers een mondmasker moeten dragen, is niet werkbaar. “Na een paar glaasjes houden mensen hun mondmasker niet meer aan.”

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Pedrouchka lanceert werkdagboek ‘Ik denk dat ik te veel denk’ voor volwassenen: “Mentale problemen wil ik bespreekbaar maken bij jongeren, maar ook bij volwassenen”
  PREMIUM
  Poperinge, Dadizele

  Pedrouchka lanceert werkdag­boek ‘Ik denk dat ik te veel denk’ voor volwasse­nen: “Mentale problemen wil ik bespreek­baar maken bij jongeren, maar ook bij volwasse­nen”

  Na een medische blunder veranderde het leven van Pedrouchka drastisch en werd haar persoonlijk dagboek in een boek ‘En toen werd ik wakker’ gegoten. ‘Ik denk dat ik teveel denk’ is het nieuwe werkdagboek van leerlingenbegeleidster Pedrouchka Samyn voor piekerende volwassenen. Eerder pende ze al het hulpboek ‘En nu kan ik slapen’ neer voor piekerende jongeren.