Naar de top van het Belfort in de personenmand van de torenkraan, burgemeester Emmily Talpe deed het al voor.
Volledig scherm
Naar de top van het Belfort in de personenmand van de torenkraan, burgemeester Emmily Talpe deed het al voor. © Henk Deleu

Win een vlucht in de personenmand van de torenkraan naar top Belfort

IeperMensen die foto’s nemen (of namen) van de restauratie van de Lakenhallen hebben kans mee naar boven te mogen in de mand van de torenkraan. 

 1. Personeel stadhuis Ieper haalt opgelucht adem na incident met messentrekker: “Hij richtte het grote mes op zichzelf”
  PREMIUM
  Ieper

  Personeel stadhuis Ieper haalt opgelucht adem na incident met messentrek­ker: “Hij richtte het grote mes op zichzelf”

  “De man had wellicht geen kwade bedoelingen, maar zoiets verwacht je toch niet in een stadhuis.” Algemeen directeur van de stad Ieper Stefan Depraetere looft de reactie van het personeel en de politie nadat donderdagvoormiddag een gewapende man met een mes het onthaal van het stadhuis binnen stapte. De man uit Togo had een brief bij, waaruit zijn beweegreden zou blijken. Hij zal gedwongen worden opgenomen in een psychiatrische instelling, een beschermingsmaatregel voor zichzelf en de maatschappij.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.