Naar de top van het Belfort in de personenmand van de torenkraan, burgemeester Emmily Talpe deed het al voor.
Volledig scherm
Naar de top van het Belfort in de personenmand van de torenkraan, burgemeester Emmily Talpe deed het al voor. © Henk Deleu

Win een vlucht in de personenmand van de torenkraan naar top Belfort

IeperMensen die foto’s nemen (of namen) van de restauratie van de Lakenhallen hebben kans mee naar boven te mogen in de mand van de torenkraan. 

 1. Onze vijf weekendtips voor Zuid-West-Vlaanderen: muziek, circus, kinderdorp en braderie
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Onze vijf weekend­tips voor Zuid-West-Vlaanderen: muziek, circus, kinderdorp en braderie

  Het zuiden van onze provincie biedt dit weekend heel wat mogelijkheden voor een leuke uitstap. De muziekliefhebber kan vertier zoeken in Menen, waar Grensrock op het programma staat. In Waregem kunnen alle kinderen zich uitleven en naar Langemark-Poelkapelle gaan de circusliefhebbers. Koopjesjagers doen het in Kortrijk en Roeselare. Meer tips voor uitstapjes in onze regio vind je in ons dossier.
 2. Geniet op terrasje van nieuwe fietshoeve in Westhoek-dorp Noordschote: “Als je tweewieler een herstelling nodig heeft, help ik graag”
  PREMIUM
  Lo-Reninge

  Geniet op terrasje van nieuwe fietshoeve in West­hoek-dorp Noordscho­te: “Als je tweewieler een herstel­ling nodig heeft, help ik graag”

  De Westhoek is dé geknipte regio voor een fiets- of wandeltocht. Eén van de verborgen parels is het kleine Noordschote bij Lo-Reninge. In dat dorpje openen Eveline Verheye (43) en Andy Vanhoutte (47) uit Diksmuide binnenkort hun Poesele Fietshoeve. Slurpen van een koffietje of genieten van een plankje streeklekkers terwijl Andy aan de fiets sleutelt. Handig toch? En het koppel heeft nog meer avontuurlijke plannen.