Op de foto v.l.n.r.: schepen Diego Desmadryl, winnaar Wim Vanderwee en dochter uit Merkem, winnares 2de prijs Veerle Dejaegher en partner uit Vlamertinge, Josfien Demey (dienst Communicatie Stad Ieper)
Volledig scherm
Op de foto v.l.n.r.: schepen Diego Desmadryl, winnaar Wim Vanderwee en dochter uit Merkem, winnares 2de prijs Veerle Dejaegher en partner uit Vlamertinge, Josfien Demey (dienst Communicatie Stad Ieper) © Stad Ieper

Wim Vanderwee uit Merkem wint Ieper XL-pretpakket: “Ieper wordt ons tweede thuis deze zomer”

IeperVan zaterdag 11 juni tot en met 18 juni liep in Ieper de wedstrijd Zomer in Ieper met als hoofdprijs het Zomer in Ieper XL-pretpakket. Winnaar Wim Vanderwee uit Merkem kan de hele zomer lang gratis op stap naar tal van evenementen in Ieper, zoals Ieperfest, Highlight Festival, Frietrock, Ardeca Ypres Rally. 

  1. LEVENSVERHAAL. Rita Gruwier (78) uit Sint-Jan is overleden, ze was destijds voor de CVP de eerste vrouwelijke schepen van de stad Ieper: “In alle eenvoud en met een warm hart voor iedereen”
    PREMIUM
    IEPER

    LEVENSVER­HAAL. Rita Gruwier (78) uit Sint-Jan is overleden, ze was destijds voor de CVP de eerste vrouwelij­ke schepen van de stad Ieper: “In alle eenvoud en met een warm hart voor iedereen”

    In het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper is Rita Gruwier (78) uit Sint-Jan overleden. Ze was destijds voor de CVP de eerste vrouwelijke schepen van de stad Ieper. Rita begon als verpleegkundige aan het psychiatrisch ziekenhuis Heilig Hart Ieper en groeide er door tot personeelsdirecteur. Ze had zelf geen kinderen maar adopteerde Insani uit Indonesië en John David uit de Filippijnen. De ereschepen werd net geen 79 jaar.