Het Jan Yperman Ziekenhuis kreeg Frank Deboosere, de campagneleider van Kom op tegen Kanker, op bezoek.
Volledig scherm
Het Jan Yperman Ziekenhuis kreeg Frank Deboosere, de campagneleider van Kom op tegen Kanker, op bezoek. © Henk Deleu

Weerman Frank Deboosere op bezoek in Jan Yperman Ziekenhuis naar aanleiding van Dag tegen Kanker

IeperHoog bezoek in het Jan Yperman Ziekenhuis. Naar aanleiding van de Dag tegen Kanker kwam Frank Deboosere op bezoek. De weerman is campagneleider van Kom op tegen Kanker. Frank ging ook langs in Huize Zonnelied, waar hij een weerpraatje maakte. 

 1. Ieperse verpleegster krijgt van Yper Museum een nieuwe kattentattoo: “De tekening symboliseert de vriendschap tussen mij en mijn kat”
  Ieper

  Ieperse verpleeg­ster krijgt van Yper Museum een nieuwe kattentat­too: “De tekening symboli­seert de vriend­schap tussen mij en mijn kat”

  Jana Spenninck (26) uit Ieper kreeg in het Yper Museum een gratis kattentatoeage, nadat ze de wedstrijd Kattattoo op haar naam schreef. Haar nieuwe tatoeage is een eerbetoon aan haar 3 jaar geleden geadopteerde kater Minou. “Je kat graag zien en ermee scoren op Instagram is één ding, een tattoo van je kat laten plaatsen is het toppunt van bewondering.”
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.