Een deel van de medewerkers, samen met zaakvoerder Didier Clarisse (derde van rechts) in de geïmproviseerde verpakkingsruimte in de loods waar het bedrijf twintig jaar geleden werd opgericht.
Volledig scherm
PREMIUM
Een deel van de medewerkers, samen met zaakvoerder Didier Clarisse (derde van rechts) in de geïmproviseerde verpakkingsruimte in de loods waar het bedrijf twintig jaar geleden werd opgericht. © Hans Verbeke

Wafelproducent Dimabel heropent tegen de zomer in Pidyfabriek in Ieper: “Blij dat niemand van onze mensen heeft afgehaakt, ondanks de zware opofferingen”

Voor Didier Clarisse en zijn medewerkers van de uitgebrande wafelfabriek Dimabel kan het niet snel genoeg weer zomervakantie zijn. Vanaf dan moet het bedrijf weer operationeel zijn in een eigen vestiging. “We blijven in Ieper en trekken naar een deel van de vroegere Pidyfabriek. Ondertussen blijven we produceren bij bevriende bedrijven in de Kempen en Limburg. Met onze eigen mensen, ondanks de verre verplaatsingen.”

0 reacties

  1. Fauve (26) en Chelsey (24) vallen 101 kilogram af: “We zitten veel beter in ons vel, na een hele zware periode”
    PREMIUM
    Kortrijk/Wervik/Zonnebeke

    Fauve (26) en Chelsey (24) vallen 101 kilogram af: “We zitten veel beter in ons vel, na een hele zware periode”

    Fauve Messely uit Wervik en Chelsey Polley uit Geluveld vielen 41 en 60 kilogram af. Die persoonlijke strijd tegen overgewicht schept een band. Maar hun vriendschap gaat nog veel dieper. Fauve en Chelsey verloren elk een ouder. “We weten hoe het voelt om een ouder te verliezen en zijn er op onze zwartste momenten voor elkaar. Maar we vieren nu vooral samen het leven”, zeggen ze.