Advocaat Herman Baron gaat wekelijks iets drinken met vrienden, maar kijkt ook uit naar een terrasje met zijn vrouw en zijn kinderen.
Volledig scherm
Advocaat Herman Baron gaat wekelijks iets drinken met vrienden, maar kijkt ook uit naar een terrasje met zijn vrouw en zijn kinderen. © Henk Deleu

Waar drinkt advocaat Herman Baron zaterdag zijn eerste pintje? “Zaterdag de Torrepoort, zondag In Den Engel”

IeperAdvocaat Herman Baron (66) uit Elverdinge miste tijdens de sluiting van de horeca vooral de wekelijkse afspraakjes met zijn vrienden. “Met een goede pint mijmeren we samen over het leven. Ik kijk ernaar uit om de traditie weer op te pikken.” 

  1. Zoneclips te bewonderen door telescoop AstroLAB IRIS: “Wie een volledige verduistering wil zien, moet naar Groenland”
    PREMIUM
    Zillebeke

    Zoneclips te bewonderen door telescoop AstroLAB IRIS: “Wie een volledige verduiste­ring wil zien, moet naar Groenland”

    “Ik had niet verwacht dat je het zo mooi zou kunnen waarnemen.” Wandelaars die donderdag op het provinciedomein De Palingbeek in Zillebeke aan het stappen waren, kregen de kans om door een telescoop een blik te werpen op de gedeeltelijke zonsverduistering. De grotere ruimtefanaat kon het natuurfenomeen meevolgen via een zoomsessie, waarbij beelden werden gefilmd door stevig uit de kluiten gewassen sterrenkijker.