Het VTI heeft in het kader van de Rode Neuzen Dag een relaxruimte geopend, waar leerlingen kunnen bezinnen en met elkaar kunnen praten over allerlei problemen.
Volledig scherm
Het VTI heeft in het kader van de Rode Neuzen Dag een relaxruimte geopend, waar leerlingen kunnen bezinnen en met elkaar kunnen praten over allerlei problemen. © Foto Flamand

VTI wil Rode Neuzen School worden

IEPERHet VTI in Ieper gaat voortaan meer aandacht schenken aan de geestelijke gezondheid van de leerlingen. De school heeft daarvoor een ruimte vrijgemaakt waar scholieren met elkaar kunnen praten of een luisterend oor vinden. Het VTI werkt zo mee aan de campagne van Rode Neuzen Dag om een Rode Neuzen School te worden.

  1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
    TV
    3

    ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

    ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.