De opkomst voor de 50ste editie van de 100km van Ieper was lang niet slecht.
Volledig scherm
De opkomst voor de 50ste editie van de 100km van Ieper was lang niet slecht. © Henk Deleu

Vrees voor 50ste ‘100 km van Ieper’ in mineur blijkt ongegrond: “De meeste wandelaars zijn terug... Nu de Britten nog”

IeperIs er nog een toekomst voor de 100 km van Ieper? Dat was de hamvraag die de organisatoren zich stelden tijdens de 50ste editie van de driedaagse wandeltocht in het hemelvaartweekend. Het was bang afwachten of zowel wandelaars als medewerkers na een coronastop van de partij zouden zijn. “We kunnen met een gerust hart al aan de volgende editie denken.” Al blijven de meeste Britten voorlopig wel weg.

 1. Bellewaerde veilt 5 wagentjes van iconische keverbaan: “Opbrengst gaat naar borstkankerorganisatie Think Pink”
  Zillebeke

  Bellewaer­de veilt 5 wagentjes van iconische keverbaan: “Opbrengst gaat naar borstkan­ker­or­ga­ni­sa­tie Think Pink”

  Een wagentje van de legendarisch keverbaan in Bellewaerde mee naar huis nemen? Binnenkort kan het, want het pretpark veilt 5 iconische ‘kevertjes’. De opbrengst gaat naar Think Pink, de nationale borstkankerorganisatie, waarmee het park ook een ruimere samenwerking aanging. Op 30 september staat in Bellewaerde immers de Race for the Cure op het programma en ook het weekend daarop kleurt het park ‘pink’.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.