Het voetpad in de straat wordt heraangelegd.
Volledig scherm
Het voetpad in de straat wordt heraangelegd. © Henk Deleu

Voetpad heraangelegd in Sint-Janstraat

IeperIn de Sint-Janstraat in Ieper wordt het voetpad heraangelegd. 

 1. ASSISEN KOTMOORD. Procureur-generaal vordert levenslang voor Mohammad Musawi (24): “Hij is een koele killer”
  PREMIUM

  ASSISEN KOTMOORD. Procureur-generaal vordert levenslang voor Mohammad Musawi (24): “Hij is een koele killer”

  Levenslange opsluiting en een terbeschikkingstelling van 10 jaar. Dat is wat procureur-generaal Serge Malefason vorderde voor Mohammad Musawi (24). De Afghaanse Kortrijkzaan legde maandag nochtans op het laatste moment nog bekentenissen af, maar daar hield de aanklager geen rekening mee. Tot grote ergernis van de verdediging. “Ik laat die man niet vallen”, stelde advocaat Dennis Van Overstraeten.
  Ieper
 1. ASSISEN. De amper 18-jarige Agaverdi wilde snel geld verdienen met een ripdeal, maar bekocht dat met z'n leven: “Iets in hem zei dat hij het moest doen”
  PREMIUM
  Roeselare/Menen

  ASSISEN. De amper 18-jarige Agaverdi wilde snel geld verdienen met een ripdeal, maar bekocht dat met z'n leven: “Iets in hem zei dat hij het moest doen”

  Vrienden en familie omschreven hem als een rustige jongen en z’n bazen als een goede werkkracht. Agaverdi Mahmudov (18) had alles om het te maken, maar toch liet de Menenaar zich verleiden tot het plegen van een ripdeal. “Door de invloed van een slechte vriend”, meende zijn vriendin. Agaverdi werd uiteindelijk met één kogel om het leven gebracht door Sacha Brunessaux (23) uit Roeselare. Een ongeval, zoals die laatste zelf beweert, of een doodslag? Dat moet deze week duidelijk worden in het Brugse assisenhof na een onderbreking door een wrakingsverzoek.
  Menen, Roeselare