Ieper :
Trainer Geert Vuylsteke
Volledig scherm
Ieper : Trainer Geert Vuylsteke © Bart Vandenbroucke

Voetbalwereld rouwt om verlies van Geert Vuylsteke (54)

Na een moedige strijd tegen een slepende ziekte is dinsdag in het AZ Delta Roeselare enkele dagen na zijn verjaardag Geert Vuylsteke (54) overleden. Hij was een ex-voetballer en ex-trainer van diverse ploegen. Het toenmalig VK Ieper was tijdens het seizoen 2011-2012 zijn laatste club. In dat seizoen werd Geert ziek. Hij was de papa van drie kinderen.

1 reactie

 • Pascal Lebacq

  2 jaar geleden
  Geert,bedankt voor de mooie jaren samen bij de uefa's en de reserven van Club Brugge, nadien zijn we mekaar uit het oog verloren, jij naar West-Vlaanderen ikzelf naar Oost-Vlaanderen, ik was niet op de hoogte van je ziekte, hopelijk heb je niet afgezien, veel te vroeg ben je weg en laat je een gezin en vele vrienden achter, het ga je goed hierboven maat Pascal Lebacq
 1. Vrijstaat Heuvelland geeft ook na corona tegenwind aan individualisering: “We willen het leven in de dorpen aangenamer maken”
  Heuvelland

  Vrijstaat Heuvelland geeft ook na corona tegenwind aan individua­li­se­ring: “We willen het leven in de dorpen aangenamer maken”

  Vrijstaat Heuvelland is een burgerbeweging die mensen uit de dorpen samenbrengt om allerhande sociale en ecologische projecten op te zetten. Voorbeelden zijn een korteketenmarkt en een app om Heuvellanders aan een lift te helpen. Door corona zijn de halfjaarlijkse vergaderingen uitgesteld, maar de initiatiefnemers werken achter de schermen vlijtig verder.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen