Deze BMW is alvast rijp voor de schroothoop.
Volledig scherm
Deze BMW is alvast rijp voor de schroothoop. © Hans Verbeke

Vier gewonden bij zware klap in Ieper: “Een wonder dat er geen doden vielen”

VlamertingeOp de Poperingseweg in Vlamertinge is zaterdagavond een spectaculair ongeval gebeurd. Vier mensen, waaronder twee broers, raakten gewond bij een frontale botsing. “Of dat nu ook het geval was, weten we niet, maar vooral ’s nachts wordt hier vaak te snel gereden”, klinkt het in de buurt.

 1. Gemeenten, provincie en Vlaamse Milieumaatschappij sluiten riviercontract van de Heulebeek: “Met 26 acties tot een gezond watersysteem komen”
  Kortrijk / Kuurne / Ledegem / Moorslede / Wevelgem

  Gemeenten, provincie en Vlaamse Milieumaat­schap­pij sluiten riviercon­tract van de Heulebeek: “Met 26 acties tot een gezond watersys­teem komen”

  De zes gemeenten waar de Heulebeek doorloopt, de provincie West-Vlaanderen, de Vlaamse Milieumaatschappij en nog enkele andere groepen hebben dinsdag een riviercontract gesloten rond de Heulebeek. “De doelen zijn om de waterkwaliteit verbeteren, wateroverlast en watertekort aan te pakken en de waterbeleving verhogen”, klinkt het.
 2. IJsbedrijf Surprice opent salon in voormalig Labyrint: “En binnenkort zijn we te vinden in Kortrijk”
  PREMIUM
  Kemmel/Westouter/Houthulst/Kortrijk

  IJsbedrijf Surprice opent salon in voormalig Labyrint: “En binnenkort zijn we te vinden in Kortrijk”

  Het ijsjesbedrijf Surprice uit Houthulst blijft groeien. Afgelopen weekend vond de grote opening plaats van het nieuwe salon in het centrum van Kemmel, terwijl ook in Westouter een vestiging te vinden is. “Had men mij enkele jaren geleden gezegd dat ik op twee toplocaties in Heuvelland ijsjes aan de man zou brengen, dan had ik dat weggelachen”, aldus zaakvoerder Christof Thorrez. Ondertussen werd in Kortrijk een bestaande ijsjeszaak overgenomen.