Veel muziek, theater en wijnfeesten: deze topevents in Ieper en de Westhoek mag je niet missen deze zomer

WesthoekHet is zover: na ruim een jaar onthouding van al wat leuk en gezellig is, mogen we opnieuw ‘buitenkomen’. Dankzij de dalende coronacijfers lijkt het een vrij normale zomer te kunnen worden met opnieuw heel wat leuke evenementen. Wij zetten enkele aanraders voor jullie op een rijtje.

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. 
Ondanks coronamaatregelen genieten van festivalsfeer op Dranouter Zomersessies XL “Dit is het kleine broertje van Festival Dranouter”
  PREMIUM
  Dranouter

  Ondanks coronamaat­re­ge­len genieten van festivals­feer op Dranouter Zomerses­sies XL “Dit is het kleine broertje van Festival Dranouter”

  Op Dranouter Zomersessies XL kunnen maximaal 5.000 toeschouwers van het festival genieten van 5 tot 8 augustus. Lut en Danny maken je wegwijs op je tocht naar de festivalweide. In de Guinness tent vind je Phebe, Ines en Sophie en Feestcomiteit Dikkebusstraat zorgt voor de sfeer en gezelligheid. Op de festivalweide staat een Kayam tent die dubbel zo groot is om de festivalbeleving zo coronaproof mogelijk te organiseren. De coronastewards staan in voor sfeerbeheer. Alles daarover lees je hier.