Veel bedden van hotels en andere verblijven raken opnieuw bezet.
Volledig scherm
Veel bedden van hotels en andere verblijven raken opnieuw bezet. © Eric Flamand

Veel Ieperse bedden van hotels en andere verblijven bezet: “Toeristische campagnes werpen vruchten af”

IeperEr komen opnieuw meer toeristen naar Ieper.  Op dit moment zijn 65 procent van de bedden in de Ieperse logies bezet. In het weekend van 13 tot 15 augustus is er zelfs een bezetting van 100 procent, dankzij het wereldkampioenschap rally. “Alleen op de Britten blijft het nog altijd wachten.” 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.