Slachtoffer Carmen Garcia Ortega.
Volledig scherm
PREMIUM
Slachtoffer Carmen Garcia Ortega. © Facebook / RV

Vandaag start proces rond brutale moord op Carmen: haar echtgenoot bleef altijd ontkennen

Voor het West-Vlaamse assisenhof begint vandaag het proces tegen Daniel Deriemacker. Hij staat terecht voor de moord op zijn vrouw Carmen Garcia Ortega, bijna drie jaar geleden. Deriemacker ontkent hardnekkig elke betrokkenheid. Het echtelijke leven verliep nochtans allesbehalve rimpelloos en er zijn redelijk wat aanwijzingen in zijn richting. Maar geen hard bewijs.

2 reacties

 • EVELYNE VAN AS

  1 jaar geleden
  Volgens mij... met deze verklaringen is het overduidelijk dat dit allemaal vooraf en volgens planning verliep, ik denk dat hij beter zou bekennen, maar ja......
 • Paul Philippaerts

  1 jaar geleden
  Het ontkennen is een tacktiek die gezien de "universele verklaring van de rechten van de misdadigers" door de advocaat wordt gebruikt. Dat is gezien de hogervermelde verklaring het spel dat gespeeld wordt in zo'n ernstige zaak als een moord en het middel bij uitstek om met een moord weg te komen. Alleen de moordenaar weet wat er gebeurd is en die moet niks zeggen. Totaal onbegrijpelijk. Maar ja de verklaring?
 1. Vlaamse overheid vernieuwt fietspaden langs N8 tussen Ieper en Geluwe: “De aanpassing is broodnodig, veel scholieren gebruiken het fietspad”
  Ieper/Wervik

  Vlaamse overheid vernieuwt fietspaden langs N8 tussen Ieper en Geluwe: “De aanpassing is broodnodig, veel scholieren gebruiken het fietspad”

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vervangt dit jaar het betonnen fietspad tussen de Kruiskalsijde in Ieper en het einde van de bebouwde kom van Geluwe door asfalt. De investering van 2,2 miljoen euro moet zorgen voor meer fietscomfort en veiligheid langs de N8. Minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) maakte dat bekend na een parlementaire vraag van Vlaams volksvertegenwoordiger Bert Maertens (N-VA).
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen