Het team van de Rangers bestaat niet enkel uit mannen, ook vrouwen maken deel uit van de ploeg.
Volledig scherm
Het team van de Rangers bestaat niet enkel uit mannen, ook vrouwen maken deel uit van de ploeg. © RV

Van vuur maken tot voedsel vinden: scherp je survivalskills aan met hulp van rangers in ... de Palingbeek in Ieper

IeperWie zegt dat avontuur alleen te vinden is in verre oorden? In provinciedomein de Palingbeek in Ieper kan je nu leren hoe je overleeft in de vrije natuur. De provincie West-Vlaanderen liet vijftien rangers, met elk hun eigen specialiteit, klaarstomen om van jou een echte Robinson Crusoe te maken. “We leren de deelnemers zelfs hoe bomen met elkaar praten”, vertelt ranger Eric Derdaele (72).

  1. Wijndomein Entre-Deux-Monts laat coronajaar achter zich met nieuw logo, nieuwe wijn en een nieuwe zomerbar: “We hebben niet stilgezeten”
    Westouter

    Wijndomein En­tre-Deux-Monts laat coronajaar achter zich met nieuw logo, nieuwe wijn en een nieuwe zomerbar: “We hebben niet stilgeze­ten”

    De uitbaters van wijndomein Entre-Deux-Monts in Westouter hebben duidelijk niet stilgezeten tijdens de coronacrisis. Het bekende Belgische wijndomein maakte nieuwe wijn, creëerde een nieuw logo en opent bovendien een zomerbar op hun site. “Sinds de start van de pandemie hebben we heel wat tijd gehad om onszelf in vraag te stellen en op zoek te gaan naar vernieuwingen”, zegt wijnbouwer Martin Bacquaert.