Genieten van heerlijke mosselen in Zomerbar Azuro.
Volledig scherm
PREMIUM
Genieten van heerlijke mosselen in Zomerbar Azuro. © Azuro

Van Gulden Spoor tot Nuba-R: ontdek 5 leuke zomerbars in de Westhoek en Leiestreek

Westhoek/LeiestreekDe zomer komt er weer aan en dus is het tijd om te genieten van goed gezelschap, lekkere hapjes en je favoriete drankje onder de stralende zon. Nergens beter om heerlijk achterover te leunen dan in een gezellige zomerbar. Wij bundelen voor jou vijf leuke zomerbars in de Westhoek en Leiestreek.

 1. Dankzij 800 vrijwilligers genieten muziekliefhebbers van een zorgeloos Festival Dranouter: “We zijn een grote familie”
  Dranouter

  Dankzij 800 vrijwilli­gers genieten muzieklief­heb­bers van een zorgeloos Festival Dranouter: “We zijn een grote familie”

  Dat de 48ste editie van Festival Dranouter een succes wordt, is vooral te danken aan de ongeveer 800 vrijwilligers die meewerken aan het muziekevenement. Wellicht door de coronacrisis was het dit jaar extra hard zoeken naar mensen die mee hun schouders willen zetten onder het festival. Jaak Meysman (68) uit Westouter is er al sinds 1976 bij en raadt iedereen aan medewerker te worden. “Nergens worden vrijwilligers meer in de watten gelegd dan op Festival Dranouter.”
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 3. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.