Vanaf volgende week begint ook bij ons het vaccineren van de woonzorgcentra bewoners.
Volledig scherm
Vanaf volgende week begint ook bij ons het vaccineren van de woonzorgcentra bewoners. © BELGA

Vaccinaties beginnen na 4 januari in de Westhoek: AZ Delta verdeelt 11.000 dosissen naar woonzorgcentra in Midden-West-Vlaanderen

WesthoekDe vaccinatie-uitrol in de Westhoek kan na maandag 4 januari van start gaan. Het ziekenhuis AZ Delta (Roeselare) verwacht die dag zo’n 11.000 dosissen van het Pfizer-vaccin die dan worden verdeeld onder de zorgcentra in de regio. “We moeten voorzichtig blijven, maar dit is in ieder geval goed nieuws”, aldus de directeur van Huize Sint-Jozef in Ieper. Voor de bredere bevolking wordt een vaccinatiecentrum ingericht dat alvast tot in augustus openblijft. 

 1. LEKKER LOKAAL. Takeaway bij De Bralle in Dranouter: (h)eerlijke kost voor een eerlijke prijs
  PREMIUM
  Dranouter

  LEKKER LOKAAL. Takeaway bij De Bralle in Dranouter: (h)eerlijke kost voor een eerlijke prijs

  Salima El Bakali en Pieter Dierickx, de uitbaters van restaurant De Bralle in Dranouter, zijn mensen met een hart voor hun vak. In niet-coronatijden ontvangen ze je altijd met veel enthousiasme in hun brasserie. Je kan er lekker eten in een aangenaam interieur. Na de horecasluiting bleef het koppel niet bij de pakken zitten en gooiden ze zich vol geestdrift op takeaway. En hoewel het restaurant een beetje op ‘de buiten’ ligt, maken mensen toch de verplaatsing om een maaltijd af te halen. Dat zegt meteen genoeg.
 1. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten

 2. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht